Pozvánka na slavnostní vyhlášení výsledků sezony

Dovolujeme si pozvat jezdce, rodiče a příznivce cyklotrialu na slavnostní vyhlášení cyklotrialové sezony 2016, které se uskuteční v sobotu 26. listopadu v sále Domu dětí a mládeže v Olomouci na adrese Třída 17. listopadu 47. Začátek ve 14 hodin, podrobnosti níže v textu. Kromě slavnostního gala odpoledne bude připraveno i nezávodní poježdění – od 9:30 dopoledne vám bude otevřená hala na pevnůstce, kde můžete volně trénovat nebo si zkusit “(ne)závodní samoobsluhu”.

Dopolední závod – nezávod

Stejně jako vloni bude možnost strávit dopoledne na kole při tréninkovém závodě nezávodě v hale Biketrial klubu Olomouc (pevnůstka, mapa zde). Příjezd bude vyznačen od ulice Pavelkova. Připraveno bude několik sekcí v obtížnosti promesa/ poussin/ benjamin/ minime/ cadet.

Každý jezdec si může za 20 Kč koupit bodovací kartu a zajet si jedno kolo v libovolné obtížnosti dle vlastní volby – jak má chuť a jak si troufá. Podle toho, kolik nasbírá trestných bodů, si sám vybere drobnou “výhru”: kdo má málo bodů, může si vybírat z krabice s lepšími cenami, kdo má bodů moc, tomu nezbyde než vzít zavděk krabicí s horšími cenami. A hned si pak může koupit nový lístek (kartu), vybrat třeba jinou kategorii a pustit se do dalšího kola. Start není stanoven, až přijedete, tak můžete začít jezdit.

Pro ty, kdo nechtějí (ne)závodit, bude ponechána část haly pro volný trénink. K dispozici bude i nějaké občerstvení (čaj, guláš, pečivo). Hala se zavírá pro všechny ve 13:00, abyste se stihli přesunout na odpolední slavnostní vyhlášení.

Slavnostní gala odpoledne

Na Domě dětí a mládeže vás bude čekat vyhlášení výsledků sezony. Akce se koná ve velkém sále v prvním poschodí, vyhlašována budou první tři místa z každé kategorie – zváni jsou ale i jezdci, kteří na stupně vítězů nedosáhli. Kromě Her mládeže budou vyhlášeni i vítězové jednotlivých kategorií Českého poháru v trialu, ohlédneme se za sezonou uplynulou a představíme pořadatele soutěží na sezonu novou. Čerti letos nebudou, nemusíte se bát, ale nakonec možná přijde i kouzelník 😀

Zváni jste všichni, závodníci, rodiče, sponzoři a další milovníci cyklotrialu. V předsálí bude připraveno drobné občerstvení (káva, pití, buchty), takže po akci můžete chvíli posedět a probrat důležitá i nedůležitá témata s přáteli. Děti mezitím budou mít možnost vyzkoušet různé stolní hry z nabídky DDM Olomouc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *