Upekli jsme to s Nominalem

Hlavním partnerem seriálu Youth Games se do nové sezony stává firma Nominal, výrobce produktů zdravé výživy. Podpora sportovních aktivit mládeže je součástí širší marketingové strategie Nominalu na další období a jsme rádi, že cyklotrial mezi těmi vybranými nebude chybět.

nominal2Na soutěžích letošního ročníku se budete pravidelně setkávat nejen s produkty Nominalu, ale díky finanční podpoře sponzora budou moci organizátoři připravit kvalitní závody atraktivní pro jezdce i diváky. “Pokud se vzájemná spolupráce osvědčí, rádi bychom spolupracovali dlouhodobě”, uvedla na jednání se zástupci seriálu Ivona Hofmannová z marketingu firmy. Také my bychom tomu byli rádi. Doufáme proto, že důvěru Nominalu nezklameme.

Rodinná firma Nominal se sídlem na Vysočině figuruje na trhu již více než dvacet let. Mezi její hlavní výrobky patří cereální kaše a směsi na chleba. Obojí navíc nabízejí i v bezlepkovém provedení. Zájem majitelů firmy o zdravý životní styl nekončí u stravy. Blízký vztah ke sportu a pohybu je přivedl k podpoře rozličných aktivit včetně založení vlastního běžeckého závodu Běh kolem Holého vrchu – ten se koná již tuto sobotu 2. dubna a i vy můžete přijít podpořit jeho účastníky.