Mikulášské poježdění a slavnostní vyhlášení

V sobotu 5. prosince jsou pro vás připravené dvě akce pro mládež i dospělé: dopolední Mikulášské poježdění a odpolední slavnostní vyhlášení cyklotrialové sezony včetně Českého poháru . Stihnout se dají pohodlně obě dvě a komu to nestačí, může zůstat do večera a zajít  „na jedno“ – míst jsme rezervovali raději víc. Čtěte podrobnosti!

Mikulášské poježdění

Volný závod – nezávod proběhne 5. prosince dopoledne v prostorách tréninkové haly klubu v areálu Fortu IV. v Bystrovanech (mapa zde). Příjezd značen cedulemi od ulice Pavelkova, parkování v areálu. Start závodu není pevně stanoven, můžete přijet kdykoliv mezi 10 a 12 hodinou. Až přijedete, odstartujete. Každý jezdec si může za 20 Kč zakoupit bodovací kartu na jedno kolo. Obtížnost si volí sám podle toho, na co má chuť a na co si troufá. Připraveny budou 4 sekce s tratěmi v obtížnostech oranžová/růžová, bílá, zelená a modrá. Čas na sekci 2 minuty, bodování UCI vyjma oranžové/růžové, kde můžete štréchat pedálama, jak se vám zachce.

Po odjetí celého kola (4 KÚ, volné pořadí) si u hlavního rozhodčího hned vyberete výhru: za 0-4 TB z krabice číslo 1,  5-9 TB z krabice číslo 2, 10-14 TB krabice číslo 3 a 15-20 TB krabice číslo 4. Co bude v krabicích? Drobné i větší ceny, některé k snědku, jiné nikoliv. A hned si můžete koupit další kartu na další kolo a zkusit něco vyhrát tentokrát třeba v těžší kategorii – nebo v té samé. Kol můžete absolvovat kolik chcete, hala se ale zavírá ve 13:30.

V místě (ne)závodu bude k dispozici občerstvení (čaj, polévka, guláš), ohřívárna a WC. Přejezd autem od haly na Dům dětí a mládeže trvá asi 15 minut. Na DDM můžete využít sprchy, šatny a toalety, případně – pokud vás neuspokojí Rudův guláš u sekcí – využít některé z blízkých stravovacích zařízení.

Slavnostní vyhlášení cyklotrialové sezony

Vyhlášení sezony se koná 5. prosince odpoledne ve Velkém sále Domu dětí a mládeže v Olomouci, Třída 17. listopadu 47 (mapa zde). Zahájení v 15 hodin. Kromě předání cen výhercům jak Cyklotrialových her mládeže, tak Českého poháru v trialu je připraveno připomenutí toho, co letošní rok přinesl, představení plánů na sezonu příští a také malé překvapení na závěr.

Zváni jste všichni – velcí i malí, jezdci i rodiče, sportovci i diváci. Společenský oděv není vyžadován :-), dresy z dopoledne ale vyměňte v šatně za čisté. Po vyhlášení bude čas na povídání, čaj, kávu a buchty, které slíbily napéct maminky od nás z klubu. Prostory DDM jsou vám k dispozici přibližně do 19 hodin. Komu se nebude ještě chtít domů, ať čte dále.

Večerní „pivko“

Na večer máme rezervovaný stůl v restauraci M-trojka (pár kroků od DDM), kdo máte chuť přisednout, jste vítáni – přesun do hospody někdy kolem sedmé večer. Pošlete děti domů s manželem a pojďte na pivo :-) Nebo si zarezervujte přespání na ubytovně DDM (volejte rychle – kapacita max. 30 lůžek, 200 Kč/noc, volejte 721 048 805 – Radek) a domů nejezděte vůbec. Na uvedeném telefonním čísle prosím hlaste počet míst hospoda / spaní kvůli zajištění kapacity, děkujeme.