Závodní dvojtečka

Poslední soutěž sezony je jako tečka za větou. Letos to ale byla dvojtečka: v Olomouci se závodilo v sobotu i v neděli. Pořadatelé si dali na tratích opravdu záležet, což je pochopitelné – takováto možnost prezentovat svůj sport přímo v centru domácího města není každý den. Jak sami řekli, sekce se dělily na “lehké” a “těžké”. Lehké z materiálu, který unesli v rukou, byly postavené na molech před obchodní galerií Šantovka, těžké z klád, betonů a stavební techniky na parkovišti.

Obtížnost byla v mládežnických kategoriích přiměřená a součty trestných bodů byly rozprostřeny od nuly po plný počet. Hodně silně byly obsazené obě nejmladší kategorie, promesa a poussin. Protože startovaly společně, postáli si bohužel tito jezdci ve frontách. Útěchou promese bylo, že nemuseli čekat na vyhlášení až do konce celého dne, ale jejich kategorie byla vyhlášena bezprostředně po dojezdu.

Výsledky obou soutěžních dnů jsou k dispozici v příslušné záložce tohoto webu. Rozsáhlé fotogalerie ze soboty a neděle jsou na Zoneramě.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *