WYG 2018: Pojedeme na jih

Na Světových hrách mládeže čeká Českou republiku těžký úkol: nepojedeme tam jako “tým, který může překvapit”, ale jako obhájci titulu v národech a tří medailí v individuálních soutěžích. Jak dopadneme a kdo tam pojede nyní samozřejmě ještě nevíme. Ale už víme, kdy a kam. WYG 2018 se konají 4.-5. srpna 2018 v italském městečku Lazzate.

Místní Motoclub Lazzate zde letos pořádal mistrovství Evropy v moto trialu a o překážky v místním areálu Boschi Battu rozhodně není nouze. Neznámé toto místo není ani cyklotrialistům, Lazzate je častou položkou v kalendáři italského domácího šampionátu. Jestli se bude závodit v přírodním areálu nebo jestli pořadatelé připraví umělé sekce na náměstí je ještě příliš brzy předvídat.

Pro české závodníky je místo ležící těsně u Milána poměrně snadno dostupné, dojezdová vzdálenost je 800 – 1000 km. A k moři je to pak už jen 200 kiláků, takže kdo chce na prázdniny k moři, pilně přes zimu trénujte, ať se nominujete a můžete jet na WYG! Navíc italské moře bude určitě o hodně teplejší než to dánské letos 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *