Jsme připraveni

Reprezentační tým má za sebou náročný přípravný týden. Dvakrát denně tréninky na kole podle počasí buď v trialparku ve Sklence nebo pod střechou v Prusicích, k tomu dvě dopoledne  zaměřená na fyzičku ve Sportovní akademiii Domyno Jana Kobiána a jeden “oddychový” půlden ve Fitparku U Splavu. Večerní relaxace v bazénu a ve vířivce tak byly více než zasloužené. O vedení se postarali trenéři Tadeáš Kříž, Jakub Valenta, Miro Kolárik, Martin Hříbek, David Kalaš, Libor Pecháček a Roman Chvojka, soustředění se uskutečnilo s podporou firmy Penta Trading Říčany. Dál už je to zase na rodičích – zbývá jen nechat jezdce vydechnout, sbalit na cestu kaše Nominal na snídaně a konzervy Veseko na večeře, nezapomenout doma licence a vyrazit do Dánska. Jsme připraveni. Držte nám palce!

Mnohem více fotek najdete na našem facebooku: www.facebook.com/youthgames.cz

1 komentář u „Jsme připraveni“

  1. Děcka … dík že jste poctivě trénovali . Viborg , je teď pro Vás odměnou a ctí zde závodit . Jedou zde ti opravdu nejlepší na světě a vy k nim patříte. Nezapomeňte proto na úctu k soupeři a natřete to těm sekcím, co na Vás připravili.

    Nějaký pan Pierre de Coubertin řekl: „Sport může mít blahodárný či škodlivý vliv. Může vyvolat nejušlechtilejší touhy, ale i nejnižší pudy, může rozvíjet smysl pro čest a spravedlnost, ale také chamtivost. Může být rytířský i zkažený.
    S tímhle se určitě sekáte i ve Viborgu, tak ale nevěšet hlavu, protože pani Čáslavská řekla při jedné debatě , když se jí ptali co je před takovými závody nejdůležitější ?
    ,,Až budeš stát na startu velkého závodu…. Hlavně kuráž a vždy hrát fairplay ”

    Šťasnou cestu a hodně štěstíčka a tfuj tfuj. :-))) Míra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *