DECATHLON ČP Praha: info

Na této stránce budeme postupně přidávat všechny informace k soutěži Českého poháru mládeže – Youth Games spolu s Českým pohárem v cyklotrialu v Praze 1. července. // On this page we will publish all informations about Czech Trials Youth Games and Czech Trials Cup in Prague, July 1st. To translate page select your language in google translator option on left. Any questions write to info@youthgames.cz (CZ, EN, DE…).

   Sledujte také facebook Českého poháru: www.facebook.com/cyklotrial

oficiální název závodu DECATHLON Český pohár v cyklotrialu – Youth Games
datum 1. července 2017
místo konání Praha 11 – Chodov, Türkova 7 před prodejnou DECATHLON Chodov
pořadatel ÚAMK AMK Cyklo-trial Střední Čechy spolu s pracovní skupinou cyklotrialu při Českém svazu cyklistiky

Záštitu nad akcí převzala městská část Praha 11.

hlavní sponzor
kategorie Youth Games: promesa (5-8 let), poussin (9-10), youth girls (9-11), benjamin (11-12), girls (12-16), minime (13-14), cadet (15-16)

Český pohár v cyklotrialu: elite 20″ (žlutá trať), elite 26″ (žlutá), expert (červená), open (zelená), elite women? (při minimálně 5 přihlášených)

 propozice PROPOZICE_PRAHA (PDF, CZE VERSION)

Ubytování

Pro zahraniční účastníky je možnost ubytování v lokalitě Strančice – Sklenka (15 km od místa závodu). Ubytování je od 30. 6. do 4. 7. zdarma, k dispozici je omezený počet lůžek v chatě a větší počet parkovacích míst pro obytná auta / karavany. Elektřina, voda, wc, sprchy. V těsném sousedství tréninkový trialpark. Informace k ubytování a rezervace na mailu pechy.servis@seznam.cz

Jak se k Decathlonu dostat

Příjezd po dálnici D1 od Brna, sjezd na exitu 1 (Nákupní centrum Chodov), hned po sjezdu z dálnice zahnout doleva k Decathlonu. Nebo můžete využít pražskou MHD, ze stanice metra Chodov (linka C) je to 15 minut pěší chůze.

Dressler Camp

Zajímavou možností je pokračovat ze soutěže DECATHLON Český pohár v cyklotrialu na DRESSLER Camp v Tanvaldu – oblíbené místo setkání příznivců biketrialu, cyklotrialu a trialu. Vzdálenost Praha – Tanvald je 120 km / 1,5 hodiny. Podrobnosti na stránkách akce.

UCI Trials World Cup Vöcklabruck

Závod v Praze se koná v termínu zrušeného světového poháru UCI. O týden později zůstává v kalendáři druhé kolo UCI Trials World Cup v rakouském Vöcklabrucku. Vzdálenost Praha – Vöcklabruck je 307 km / 3,5 hodiny. Podrobnosti o soutěži na stránkách pořadatele.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *